QP-oppfriskningskurs
 

QP-oppfriskningskurs

 

QP-OPPFRISKNINGSKURS (Law update) I OSLO

Kurset er et heldagskurs og arrangeres av Norsk Farmasøytisk Selskap i samarbeid med NSF-DBA Ltd (David Begg Associates) www.nsf-dba.com. Kurset arrangeres årlig ved behov. I 2017 blir kurset ikke arrangert. Grunnen er at NFS tilbyr et 5 dagers AUDIT-kurs fra 8.-12. mai, og det er dessverre ikke mer kapasitet.

Se informasjon om kurset som ble arrangert i mai 2016 nedenfor.
Heldagskurset kvalifiserer til 5 FEVU poeng
(Farmasøytisk Etter- og VidereUtdanning).


For individuals who already have a good understanding of pharmasceutical law and GMP (e.g. existing Qualified persons) a one day update, onrecebt changes to pharmaceutical legislation and guidance covering the following areas:

 - Changes to EU Legislation
 - Changes to EU GMP Guidance
 - ICH and other International Changes
 - Changes to USA Legisaltion an FDA Guidance

Se programmet HER


Tid:
13. mai 2016


Sted: Thon Hotel Slottparken

         
Kursavgift: Kr 9 500


Antall kursplasser: 40 stk


Kursinnhold: Se Scope of proposal, program kommer senere


Kursholdere er Liz Allanson og Peter Gough fra NSF-DBA Ltd., og kurset avholdes på engelsk.

NFS forbeholder seg retten til å avlyse kurset hvis det ikke skulle bli nok deltagere.


Overnatting
Kursavgiften inkluderer ikke overnatting. Overnatting bestilles direkte med hotellet. Ved å oppgi følgende bestillingsnummer, 24042108 , er prisen i standardrom for 1 person, per natt per rom inklusive frokost kr 1030.
 
Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, innrømmes ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder. Resterende rom som ikke er booket vil bli automatisk bli slettet den 26.04.2016 – og de som da bestiller værelser etter den tid vil da ikke oppnå den rabatten.


Påmelding
Send påmeldingskjemaet ferdig utfylt/evt. tilsvarende informasjon i mail til post@nfs.no innen 30. april 2016. Påmeldingen er bindende.